Radu Vâlcan a răbufnit, în timpul emisiunii: Cati, nu te mai droga! - video

Cati și Răzvan au aflat că adevărul iese mereu la iveală, iar ei trebuie să își asume consecințele. Unul dintre episoadele sensibile alea ultimului lor Bonfire l-a făcut pe Radu Vâlcan să răbufnească.

Radu Vâlcan i-a dat lui Cati câteva sfaturi și i-a atras atenția asupra unui aspect periculos, în ceea ce-l privește pe fiul său.

"Aţi vrut să veniţi pe Insula Iubirii pentru un test. De fapt tu, Răzvan, ai vrut să vii pe insulă pentru o joacă. Ne bucurăm pentru că aţi venit pentru lecţia pe care o primiţi amândoi. Lecţia e următoarea: Cati, ai un copil care depinde de tine. Stilul tău de viaţă de până acum trebuie să se schimbe, şi asta de dragul acestui copil. Modelul pentru acest băiat nu înşală, nu vine băut acasă, nu minte şi nu îi umileşte mama.. Iti explic de ce vorbesc de droguri! Eu doar îţi sugerez să nu o mai faci! Tu, Răzvan, ai spus că ea era o drogată şi o beţivă? Ideea este următoarea: Sunteţi iresponsabili şi unul şi celălat în egală măsură. Faptul că experimentaţi este alegerea voastra voastră, însă acel copil nu are absolut nicio vină... Nu te mai droga, Cati!", i-a spus prezentatorul concurentei.

"Sper că sunteţi mulţumiţi şi voi de testul pe care ni l-aţi făcut, mai ales de copilul meu. Este copilul meu, eu îl cresc frumos", a explicat aceasta, susținând că lucrurile nu stau chiar așa cum au fost prezentate de Răzvan.

Citește și: Insula Iubirii, 11 noiembrie. Bogdan - Andy, atac: Când nu ai treabă, te duci la sală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel