Insula Iubirii, 11 noiembrie. Bogdan - Andy, atac: Când nu ai treabă, te duci la sală

Ema Apostu / 12 noi 2018 / 08:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Insula Iubirii, 11 noiembrie. După ce a avut ocazia să stea față în faţă cu ispita Andy, bărbatul care a fost mereu în preajma iubitei sale, Hannelore, Bogdan a avut mai multe remarci la adresa acestuia.

Insula Iubirii, 11 noiembrie. Radu Vâlcan le-a făcut o surpriză concurenţilor şi le-a aranjat o întâlnire cu ispitele, care se pare că le-au furat minţile perechilor cu care au venit pe insulă. Cel mai afectat dintre ei, Bogdan, nu s-a putut abţine şi a făcut o serie de remarci la adresa lui Andy.

Insula Iubirii, 11 noiembrie. "Are 75 de kilograme. Când n-ai treabă şi stresul banilor, te duci şi tragi la sală. Eu printre tractări şi acasă şi câine şi alte responsabilităţi, găsesc şi eu o oră să mă duc la sală, dar stai că nu am piept de pui în frigider şi tre' să mă duc să fac şi cumpărături. Sunt femeia în casă, gătesc.

Insula Iubirii, 11 noiembrie. După ce vii de la sală, mai trebuie să faci şi o masă bogată în proteine, dar nu mai chef şi mă duc la fast-food şi atunci nu pot să devin campion la fitness. Dar sunt bun la toate sporturile", a spus Bogdan.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81