Radu Tudor, criticat după dezbaterea lui Iohannis. Mircea Badea: S-a panicat când l-a auzit

Badea
Badea

Jurnaliștii care au participat la dezbaterea lui Klaus Iohannis au respectat anumite convenții. A fost o dezbatere așezată la propriu. Totul în timp ce Viorica Dăncilă a stat tot timpul în picioare și a răspuns la 250 de întrebări adresate de 50 de jurnalişti. În paralel, Klaus Iohannis a stat doar aşezat pe durata dezbaterii cu un număr mic de ziariști şi a cerut şi o pauză după o oră de discuţii.

Radu Tudor a fost criticat de unii internauți pentru că a respectat convențiile puse de Klaus Iohannis pentru a participa la dezbatere, în ciuda faptului că i-a adresat o întrebare esențială despre justiție lui Klaus Iohannis. Președintele în funcție a afirmat că a fost atins un subiect sensibil. Apoi, Radu Tudor a oferit un moment fabulos cu Ludovic Orban care s-a blocat când a fost nevoit să-i adreseze o întrebare lui Klaus Iohannis.

Mircea Badea a comentat acest subiect la Antena 3.

"La mine pe Facebook sunt unii nemulțumiți de cum a gestionat Radu Tudor momentul la dezbaterea lui Klaus Iohannis. N-am înțeles de ce sunt nemulțumiți. În ecuația respectivă de participare, Radu Tudor i-a adresat o întrebare lui Klaus Iohannis. Dacă era în paradigma conferinței Vioricăi Dăncilă, iar acolo s-ar fi dezbătut subiectul abuzurilor din justiție, ieșea cu rupere. Dar nu era cazul în ecuația lui Iohannis. Radu Tudor a avut momentul genial cu Ludovic Orban. Iar întrebarea lui pentru Iohannis cu abuzurile din justiție a fost fundamentată foarte bine.

Ludovic Orban s-a panicat când Radu Tudor a venit cu microfonul pentru a-i adresa lui Iohannis o întrebare. În concluzie, Radu Tudor a fost absolut ok în ceea ce privește întrebările puse în convenția respectivă. Aceasta este părerea mea sinceră. Iar momentul în care l-a expus pe Ludovic Orban a fost aproape de geniu. Superb!”, a zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel