Radu Cristescu îi răspunde lui Traian Băsescu: E dureros ce urmează să-ți spun

Radu Cristescu îi răspunde lui Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte al României a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa sa. 

Radu Cristescu îi dă o replică lui Traian Băsescu, prin intermediul Facebook, după ce fostul preşedinte al României l-a atacat dur, dedicându-i un mesaj cu titlul "Licheaua în politică sau vorba lui Iohannis: ghinion!"

"Dragă Traian,

Știu că în ochii tăi sunt doar o lichea. Îți respect punctul de vedere. În definitiv, te crezi un vătaf pe plantație. Căpitan de navă nu ai cum să mai fii că, de! Ai vândut flota.

Lasă asta. E dureros ce urmează să îți spun, dar nu îți mai aparțin. Nici nu am fost vreodată al tău, ci al PMP-ului. Tu, însă, te porți cu oamenii din partid de parcă ți-ar aparține.

Fiecare zi fără tine mă face să mă simt din ce în ce mai bine. Sunt un om liber, Petrov! Eu nu am nevoie să alerg cu cardu’ precum leopardu’ – știi melodia băieților de la Taxi – și să îmi plătesc postările. Pe mine chiar mă citește lumea cu drag, nu contra cost", scrie Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

"Că mi-ai luat locul la Senat, știi cum e: soarta te găsește oriunde… Eu sunt liniștit, nu mă zbat ca peștele pe uscat să iau ceva prin fraudă. Tu mă bați cu experiența la capitolul acesta, adu-ți aminte cum ai ajuns președinte și senator… prin fraudă și fals…

Eu am sufletul și conștiința împăcată că am făcut un bine mare în viața asta, măi Traiane: ți-am ținut spatele ție și apropiatei tale Elena când toți te dădeau la o parte… (...) Ai dreptate, Traiane: ”Asta-i viața!” 

Aș vrea să îți spun că putem ciocni un pahar, dar, la trecutul tău de turnător, prefer să beau direct din sticlă…", a mai scris Radu Cristescu.

Iată, integral, mesajul transmis de către Radu Cristescu:

Ce a scris Traian Băsescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel