EXCLUSIV  Radu Cristescu - Eugen Tomac, război total în PMP: ”Tomac vinde partidul!”

Este război în PMP între vicepreședintele Radu Cristescu și Eugen Tomac, președintele partidului.

Astăzi, liderul PMP, Radu Cristescu a lansat pe pagina personală de Facebook acuze cu privire la o persoană care îngroapă partidul. A acuzat plecările din PMP, dar și ”blaturile” de la Primăria Capitalei.

Contactat de DC NEWS, Radu Cristescu a făcut lumină și a precizat că s-a referit la Eugen Tomac și nu la Valeriu Steriu.

„Este vorba despre președintele executiv Eugen Tomac care a vândut și vinde partidul. Nu e vorba de Valeriu Steriu. Toate atribuțiile lui Valeriu Steriu le-a preluat Tomac, el conduce PMP București”, a declarat Radu Cristescu în exclusivitate pentru DC NEWS.

”Tomac i-a luat lui Steriu inclusiv biroul”

„Pentru că am primit foarte multe întrebări despre cine este persoana care îngroapă partidul pe toate fronturile ( vezi PGMB, vezi ultimele plecări din partid și tensiunile interne din partid, blaturile ordinare pe bani), țin să fac precizarea că această persoană este Eugen Tomac, președinte executiv PMP. Asta, deoarece PMP București este condus de fapt și de drept tot de Eugen Tomac, luându-i domnului Valeriu Steriu toate atribuțiile, inclusiv biroul”, a mai adăugat Cristescu într-o nouă postare pe pagina personală de Facebook.

Iată și postarea care a creat confuzie pe Facebook:

"Acum, stimaţi doi domni preşedinţi executivi ai acestui partid şi stimate d-le preşedinte PMP Bucureşti, vă rog să explicaţi membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor noştri despre marele blat şi marea mizerie care se întâmplă la nivelul Primăriei Generale a muncipiului Bucureşti şi la Consiliul General unde participăm şi votăm toate năzdrăvăniile doamnei Firea care de cele mai multe ori nu au legătură cu cetăţeanul, ci doar cu interesele dumneavoastră" spune Radu Cristescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel