Radu Beligan, aniversare: Lamia Beligan, urare emoționantă pentru tatăl său

Lamia Beligan, fiica maestrului Radu Beligan, i-a transmis, astăzi, tatălui său un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii vârstei de 96 de ani. 

"În dimineaţa asta, în micuţa bisericuţă ctitorită de Bucur Ciobanul, la Sfânta Liturghie, i-am mulţumit Bunului Dumnezeu că încă eşti lângă mine, că mi te-a mai lăsat un timp, că încă mai ai de bucurat oamenii care continuă să vină pentru tine la teatru, locul unde ţi-ai trăit de fapt, în toţi aceşti ani, adevărata ta viaţă. Nu ştiu dacă e potrivit să-ţi urez: La mulţi ani! Eu ţi-aş ura: La frumoşi şi liniştiţi ani, atât cât or mai fi de la Domnul! Te iubesc, Lamioara", a scris fiica marelui actor pe pagina sa de Facebook.

Radu Beligan, născut pe 14 decembrie 1918 în localitatea Galbeni din județul Bacău, şi-a dedicat viaţa teatrului, pe a cărei scenă a interpretat roluri memorabile timp de 75 de ani. 

Ales membru de onoare al Academiei Române în 2004, Radu Beligan primește în martie 2011 o stea pe Walk of Fame București, iar pe 15 decembrie 2013 este inclus in Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Radu Beligan, aniversare. Victor Ponta, mesaj pentru maestru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel