EXCLUSIV  Radu Banciu, declarații surprinzătoare despre Mircea Badea

Radu Banciu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, a vorbit despre Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" ne-a spus că Mircea Badea este un foarte bun entertainer, "Dumnezeu pe lângă Cătălin Măruță".

"Mircea Badea ajunsese substantiv comun. Este un foarte bun entertainer. Nu ai ce să îi reproșezi. A făcut compromisuri, dar hai să ne punem în situația lui. (...) El avea talent. Nu putea să rămână pe post dacă nu avea talent. La el, ceea ce este respingător, este că fiind un om de talent, un om de mare exercițiu verbal la TV, s-a complăcut și a dat în niște lături care măcar de i-ar fi ieșit. El a ratat tot acolo. Gândește-te că Dan Voiculescu a luat 10 ani de închisoare. (...) Mircea Badea era capabil să facă mai mult. De fapt, primii lui ani au fost foarte buni. El este un mare showman, net superior amărâților care fac divertisment. Nu ai cum să-l compari cu Măruță, adică Badea este Dumnezeu pe lângă Măruță", ne-a spus Radu Banciu.

[citeste si]

Rămâneți pe DC NEWS pentru a afla și alte declarații pe care le-a făcut realizatorul TV în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel