Putin, noi amenințări către Marea Britanie. Risposta, ”dintr-un minut în altul”

Kremlinul a asigurat vineri dimineaţă că riposta sa ar urma să vină 'dintr-un minut în altul' după anunţul Londrei privind expulzarea a 23 de diplomaţi ruşi în urma otrăvirii unui fost agent dublu rus în sud-vestul Angliei, relatează AFP.

Această ripostă va fi 'bine gândită' şi 'va corespunde în totalitate intereselor ţării noastre', a afirmat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, într-o conferinţă de presă.


Aflat la Astana, în capitala Kazahstanului, pentru o reuniune cu privire la Siria, şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov afirmase anterior că Moscova va expulza diplomaţi britanici după 'principiul reciprocităţii'.

[citeste si]

Premierul britanic Theresa May a anunţat miercuri expulzarea a 23 de diplomaţi ruşi şi suspendarea contactelor bilaterale la cel mai înalt nivel cu Rusia, o decizie denunţată ca 'absolut iresponsabilă' de către Moscova.

Rusia declară că nu are nicio legătură cu otrăvirea la 4 martie cu agent neurotoxic la Salisbury, în sud-vestul Angliei, a fostului spion rus Serghei Skripal şi a fiicei sale Iulia, spitalizaţi de atunci în stare critică.

'Mai devreme sau mai târziu, Marea Britanie va trebui să furnizeze dovezi concludente. Deocamdată, nu am văzut niciuna', a spus Peskov vineri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel