PSD, tensiuni. SRS: Problema nu este schimbarea lui Dragnea

Vlad Manolache / 14 sep 2018 / 17:28 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea
Descriere foto: Dragnea

Sorin Roșca Stănescu a declarat la Antena 3, în cadrul emisiunii "Ediție Specială", a Călălinei Porumbel, că problema actuală din PSD nu are legătură cu poziția pe care o are acum Liviu Dragnea. 

"Marea problemă a PSD nu este că partidul este condus de Dragnea și că Dragnea nu părăsește prin demisie conducerea formațiunii. Marea problemă a PSD-ului, marea provocare este ideea de conducere colectivă. De câte ori se pune presiune pe Dragnea, Dragnea începe brusc să se consulte cu partenerii săi politici, cu colegii din partid, de câte ori asupra lui Dragnea nu se pune presiune, el conduce partidul discreționar. Aici este problema, deci nu schimbarea lui Dragnea, ci schimbarea modului trebui obligat Dagnea să lucreze în interiorul partidului.

Cât despre măsurarea mușchilor între el și Gabriela Firea, lucrurile sunt tranșate. Amândoi sunt personalități legitime ale acestui partid, personalități puternice, dar domnul Dragnea este infinit mai puternic, cel puțin în acest moment, decât doamna Firea. Conflictul dintre cei doi nu poate decât să aducă prejudicii partidului, de aceea este nevoie de concilere. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Gabriela Firea își va pierde poziția de membru PSD cu toate riscurile pe care și le-ar putea asuma domnul Dragnea", a declarat Sorin Roșca Stănescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24