OFSD, întâlnire importantă în Bulgaria: Rolul femeii în administrația publică locală și centrală

O delegație a Organizației Femeilor Social Democrate se va afla în zilele de 18 și 19 martie 2016, într-o vizită oficială la Sofia, la invitația Organizației de Femei a Partidului Socialist Bulgar.

Delegația din țara noastră este formată din Viorica Dăncilă, europarlamentar și președinta OFSD, Maria Lazăr, secretarul general al OFSD, Natalia Intotero, deputat PSD, Grațiela Drăghici, consilier general al Municipiului București și Aurelia Surulescu, consilier local la Primăria Sectorului 6.

Delegația va avea o întâlnire cu Mihail Mikov, președintele Partidului Socialist din Bulgaria, Katia Nicolova, președinta Organizației de Femei a PS Bulgar şi Iliana Iotova, europarlamentar PS Bulgar.

Una dintre temele importante care se vor aborda va fi "Sustenabilitatea și dezvoltarea în regiunea Dunării", motiv pentru care, în cadrul dezbaterilor, președinta OFSD Viorica Dăncilă va prezenta expunerea "Rolul Dunării în dezvoltarea economică regională. Bune practici și oportunități de dezvoltare".

Tot în cadrul dezbaterilor, reprezentantele celor două organizații participante vor aborda problematica rolului femeii în administrația publică locală și centrală, precum și cea privind bunele practici în educație și învățământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel