PSD, scrisoare anti-Dragnea. Codrin Ștefănescu, despre puci: PSD e un partid complicat

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a comentat informația potrivit căreia 30 de șefi de organizații intenționează să semneze o scrisoare critică conducerii partidului în care să solicite un CEx.

Codrin Ștefănescu neagă vehement informația și spune că în PSD nu există niciun puci împotriva liderului Liviu Dragnea.

„Eu am ieșit din ședință. Am discutat despre referendumul din 7 octombrie”, spune Codrin Ștefănescu, într-o intervenție la România TV.

„Vreau să vă spun așa să lămurim. Nu e niciun fel de scrisoare deschisă. Am stat cu colegii din țară, problemele arzătoare sunt altele, pe lângă referendumul pe care-l susținem total. Am discutat despre problemele legate de remanieire, birocrație, secțiuni din progamul de guvernaare”.

„PSD e un partid complicat. Chiar dacă îți trece prin cap, ca președinte de organizație să spui ceva, trebuie să ai girul” reprezntanților, a precizat Codrin Ștefănescu.

„Eu sunt în sediul central al partidului, am ieșit din această întâlnire, nu a fost niciun fel de puci. La discuție au fost și colegi din guvern pentru discuții tehnice. (...) Nu există nicio scrisoare deschisă sau închisă”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu care spune că nu s-a discutat nici măcar despre criticile Gabrielei Firea, iar toate acestea vor face subiectul unei alte discuții în CEx.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel