PSD, scandal. Cătăniciu, despre starea din ALDE: Am obosit

Steluța Cătăniciu a declarat, la emisiunea "Punctul de Întâlnire", a lui Radu Tudor, de la Antena 3, că ALDE a obosit de atât scandal în PSD.

"Problema este că e un moment neplăcut în primul rând pentru PSD, e un moment neplăcut pentru noi cei din ALDE, partener de coaliție al PSD-ului și cred că era un moment neplăcut pentru toată lumea care aștepta altceva de la acest partid care a obținut 48% în 2016. Cred că am obosit toți de atâtea scandaluri. Eu sper, îmi doresc, ca om de bună-credință și cred că am dovedit acest lucru ca partener în Comisia Juridică, vorbesc de mine ca persoană fizică, membru ALDE, parlamentar ALDE, partener în această coaliție de guvernare.

Am senzația că am obosit toți, aceste scandaluri i-au obosit și pe colegii de la PSD, în primul rând, lucru care se răsfrânge asupra guvernării, am obosit și noi ca parteneri deși nu este treaba noastră problemele interne din PSD. Susținem acestă majoritate, această coaliție și cred că au obosit și oamenii. Vorbim prea mult despre PSD, cât de mult rău sau cât de mult bine face acest scandal PSD-ului și vorbim prea puțin despre cât de mult rău sau cât de puțin bine face acest scandal României. Intrăm acum în ianuarie 2019 și preluăm președinția Consiliului Uniunii Europene. (...) Am făcut această coaliție de guvernare, am promis oamenilor foarte multe lucruri, multe dintre ele le-am realizat, dar mai e cale lungă până când vom îndeplini programul de guvernare împreună", a declarat membrul ALDE la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel