EXCLUSIV  PSD, PNL, PRO România, USR-PLUS. Simulare înainte de parlamentare. Hideg (ARGUMENT), analiza momentului

Directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, Mădălina Hideg, a prezentat rezultatele celui mai recent sondaj de opinie. 

Citeşte şi: Simulare făcută de Hideg (ARGUMENT): Cum arată viitorul Parlament

"Din partea contracandidaţilor PNL nu vedem neapărat o acţiune foarte susţinută şi o campanie suficient de intensă astfel încât să modifice semnificativ comportamentul electoral. PSD nu e foarte vizibil, avem doar de curând un program de guvernare, PNL abia ieri şi-a lansat programul de guvernare dar nici nu cred că se grăbeşte foarte tare, pentru că procentele din sondaje îl ajută.

Pro România nu are o forţă suficient de mare încât să influenţeze semnificativ rezultatele, iar în ceea ce priveşte USR PLUS e iarăşi o discuţie interesantă, pentru că ei s-au profilat ca fiind principalul câştigător al agerilor locale, în ideea în care au cucerit câteva redute, dacă le putem spune aşa, primăriile din urbanul mare le aparţin în mare măsură. Să nu uităm însă că România nu e formată doar din cele câteva oraşe în care USR PLUS a reuşit să câştige alegerile, iar asta cred că se va reflecta şi în numărul de locuri pe care le va obţine în Parlament, pentru că, deşi vor sta foarte bine în unele judeţe, contează foarte mult şi scorul la nivel naţional", a explicat Mădălina Hideg.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel