PSD, modificări în domeniul silvic. ”Sistemul e blocat”

Deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud Doina Pană, fost ministru al Apelor şi Pădurilor, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că luna viitoare va fi discutată în Parlament legea contravenţiilor silvice, care va abroga ordonanţa dată de Guvernul Cioloş şi va debloca sistemul silvic. 

"În domeniul silvic, aproape întreg sistemul este blocat din cauza acelei ordonanţe legate de contravenţiile silvice. Am hotărât deja cu oamenii din sistem, chiar ieri, în aceste două săptâmâni cât am estimat noi până ne vom întoarce pentru buget, să vină cu ultimele amendamente pe care le mai au şi, imediat ce începe sesiunea propriu-zisă, după 1 februarie, să ieşim cu legea contravenţiilor silvice, o lege normală, firească şi care automat va abroga acea ordonanţă care a blocat întreg sistemul", a spus Pană, scrie Agerpres.

Ordonanţa de urgenţă nr. 51/2016 pentru modificarea şi completarea Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice a intrat în vigoare în a doua jumătate a lunii octombrie a anului trecut. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel