EXCLUSIV  PSD, excluderi. Planul lui Țuțuianu despre Dragnea după eliminarea sa

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD, a detaliat, pentru DC News, planurile pe care le ale în continuare după decizia CExN-ului și câteva dintre jocurile de culise care, în opinia sa, au condus la situația eliminării sale și a secretarului general Marian Neacșu. 

Tuțuianu a descris care sunt pașii de urmat în acest context al excluderii sale din PSD.

"M-am uitat pe statutul partidului. Voi face o contestație către congresul partidului pentru că sunt vicepreședinte ales de congres. Congresul ar trebui să decidă prin vot dacă menține decizia. În același timp, mă voi îndrepta și către instanța de judecată", a declarat Țuțuianu. 

"Poate chiar Dragnea vrea să pice guvernul Dăncilă"

Fostul vicepreședinte PSD ne-a mai spus că este foarte posibil să încerce, alături de restul contestatarilor, să îl dea jos pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților. Adrian Țuțuianu a mai zis că, de fapt, Dragnea ar vrea sa pice guvernul Dăncilă. "Nu am nimic cu partidul. Cred că Paul Stănescu a arătat că este solidar cu noi, doamna Firea la fel. Ceilalți s-au exprimat prin vot și au arătat susținerea față de noi. Rămâne să ne sfătuim acum între noi care este modalitatea cea mai potrivită de acțiune, menționând că nu vom susține niciodată o moțiune de cenzură împotriva unui guvern PSD. Ceea ce încearcă să acrediteze acum Dragnea este că noi vrem să dăm jos guvernul. Poate chiar el are intenția asta. Este posibil, însă, să îl dăm jos pe el", ne-a mai spus Țuțuianu. 

"Îl înjura atunci pe Dragnea... Noi suntem mici copii"

Țuțuianu a explicat și de ce consideră că a fost exclus colegul său de partid Marian Neacșu. "Codrin Ștefănescu își dorește evident funcția de secretar general al partidului. A fost contracandidatul lui Marian Neacșu (n.r. exclus ieri prin decizia CExN) la congres. La congres a pierdut. Îl înjura atunci pe Dragnea... Noi suntem mici copii față de cum zicea el, dar și Cătălin Rădulescu (n.r. deputatul "mitralieră"). Îl injurau pentru că atunci Dragnea îl susținea pe Neacșu. Apoi Ștefănescu a încercat să se facă util. Neacșu a fost exclus și pentru a da satisfacție așteptărilor lui Codrin Ștefănescu", a mai zis Țuțuianu pentru DC News.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel