PSD, ședință remaniere guvernamentală. Chirieac: Firea, principala problemă

Guvernul Dăncilă
Guvernul Dăncilă

Potrivit surselor România TV, PSD urmează să organizeze o ședință a Comitetului Executiv pentru remanierea guvernamentală în aproximativ două săptămâni. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile apărute.

Bogdan Chirieac este de părere că este foarte puțin probabil să se organizeze remanierea guvernamentală în aceste momente, o altă problemă fiind mai gravă, și anume conflictul declanșat de Gabriela Firea împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea.

''Este puțin probabil. Problema principală a PSD-ului, în afara vechilor probleme, este declanșarea luptei pentru putere de către doamna primar general, Gabriela Firea. Dânsa pare foarte bine pregătită pentru această luptă. Urmărește să își atragă o cât mai mare parte a baronilor din partid în lupta cu Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea nu știu dacă va încerca în acest moment să antagonizeze liderii locali ai partidului. Să nu uităm că miniștrii țin de organizațiile locale ale PSD, cum se întâmplă în democrație. Faptul că ei nu își pregătesc din timp acești miniștri, este o problemă, care probabil va fi îndreptată în 20 de ani de acum încolo. Această remaniere guvernamentală nu are de a face cu performanța, ci cu partid. Să nu uităm că ALDE nu a remaniat nimic până acum. La Energie este un domn cu zero apariții, nu știe nimeni ce și cum, este pus peste noapte, dar ține ALDE și ALDE a hotărât că nu, partidul îl sprijină în continuare., a declarat Bogdan Chirieac printr-o intervenție telefonică în cadrul jurnalului de știri de la ora 14.00, la România TV.

Vezi și: Remaniere guvernamentală. Dăncilă, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel