PSD: Cazanciuc nu va prelua organizația Prahova a lui Coșma

Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc

Partidul Social Democrat precizează, într-un comunicat de presă, că ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, recent înscris în PSD, nu va trece la șefia organzației Prahova  a partidului, contrazicând astfel declarațiile actualului președinte al filialei, Mircea Coșma, urmărit penal pentru trafic de influență.

"Partidul Social Democrat dorește să informeze că niciunul dintre miniștrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie și Liviu Voinea, care au devenit recent parte a familiei social-democrate, nu coordonează vreo organizație a partidului. Nu a existat nicio decizie în acest sens la nivelul PSD, informațiile vehiculate în spațiul public în legătură cu domnul Robert Cazanciuc fiind false", a transmis PSD - structura centrală.

Mircea Coșma a declarat, luni, conform România TV, că Robert Cazanciuc va fi coordonatorul organizației PSD Prahova.

"Am avut o discuție la nivelul conducerii partidului și am convenit ca domnul Cazanciuc să coordoneze filiala PSD Prahova în vederea alegerilor europarlamentare și a celor prezidențiale. Este un politician tânăr, din noul val, este originar din județul Prahova, iar eu cred că va aduce un plus de tinerețe și dinamism în filială, dar și un nou mod de a face politică. Îi mulțumesc că a acceptat aceasta poziție și, așa cum am promis, îl voi sprijini în toată activitatea sa politică. Eu voi continua să coordonez administrația prahoveană, cu cele peste o sută de primării ale sale", a spus Coșma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel