EXCLUSIV  PSD, mutare câştigătoare la prezidenţiale. Victor Negrescu: Asta trebuie să facem

Mihai Ciobanu / 03 sep 2019 / 19:00 Salveaza PDF Comentarii
Dăncilă la vot
Descriere foto: Dăncilă la vot

Social-democratul Victor Negrescu, Coordonatorul PES activists România, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre greşeala pe care a făcut-o PSD la alegerile prezidenţiale anterioare şi care consideră el că este linia câştigătoare pentru social-democraţi. 

"Dacă suntem de centru-stânga, suntem consecvenţi pe această idee, putem să câştigăm. A existat tot timpul această greşeală de interpretare în PSD, de a merge un pic spre dreapta. Şi alţi candidaţi ai noştri la alegerile prezidenţiale din trecut voiau să meargă spre dreapta ca şi cum e mai cool să fii de dreapta. Nu, eu cred că e mai interesant să fii de stânga, e mai interesant să fii cu oamenii. Mult mai pertinent să munceşti şi să faci politici pentru cei mulţi. Eu n-am o problemă să mă întâlnesc cu cei din mediul rural, cei din periferie, cei din fabrici. Dacă vrei să faci ceva pentru cei mulţi atunci trebuie să fii cu ei şi să îţi asumi această identitate.

Noi când suntem aproape să câştigăm alegerile, tot timpul vrem să fim mai interesanţi, mai cool, nu ştiu pentru cine dintr-o anumită zonă elitistă. Nu. Eu vreau să fiu intersant prin ceea ce fac, iar cel care o duce foarte bine dar şi cel care o duce mai puţin bine să zică ‚domnule, oamenii ăştia muncesc şi fac ceva pentru noi’. Asta trebuie să facem noi ca social-democraţi. Şi asta sper eu să fie noua atitudine la nivelul PSD", a declarat Victor Negrescu.

VIDEO: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23