PSD, mesaj transmis în timpul conferinţei lui Iohannis: Dezastru! Iată soluţiile

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj pe reţelele sociale în timp ce, la Cotroceni, preşedintele Iohannis susţinea o coferinţă de presă. 

Iată mesajul distribuit de către Partidul Social Democrat pe Facebook: 

"Pe zi ce trece, Orban vrea să ne arate că trăiește într-o realitate paralelă. Sutele de mii de locuri de muncă pierdute în ultimele luni sunt numite de Orban 'câteva contracte încetate'. Datele INS arată clar dezastrul din piața muncii: șomajul a ajuns la 5,4%, adică mai mare cu 75% față de nivelul lăsat la finalul lui 2019 de guvernarea PSD!

PSD a știut să reducă șomajul la cel mai mic nivel din ultimii 30 de ani! Soluții există:

- Stimulent de 3.000 lei/lună timp de 1 an, plătit firmelor pentru angajarea fiecărui șomer pentru o perioadă de cel puțin 2 ani.

- Stimulent de reconversie profesională de 2.500 lei/lună, timp de un an, plătit firmelor care angajează cel puțin pentru 2 ani ucenici sau stagiari, ori persoane care fac reconversie profesională.
- Ajutor de stat pentru firmele care creează locuri de muncă în zonele cu șomaj mai mare de 5% și care plătesc salarii cel puțin egale cu salariul mediu pe economie.

PNL are toate pârghiile la îndemână pentru a salva locurile de muncă. Au Guvernul, au majoritatea în Parlament! Dacă nu se pricep, să demisioneze!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel