PSD: Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie. Nu le mai putem crede raportările!

"De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!", apreciază PSD.

"Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațiile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele.

Din obsesia liberalilor de a profita financiar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!", transmite PSD într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel