Anchetă Caracal. Martor CHEIE în direct la România TV

Un nou martor a intrat în direct la România TV, unde a vorbit despre traficul de persoane și proxenetism din Caracal. 

Alexandru Cumpănașu a afirmat la România TV că un martor a vorbit cu familia sa cu privire la traficul de persoane din Caracal. Ulterior, martorul a intrat în direct. 

”Nu o să fac acum publică înregistrarea aceasta pentru că este o discuție privată între părinții Alexandrei și un martor. Probabil că martorul va vrea să facă publică această discuție. Este halucinant și lucrurile se complică foarte mult. Această doamnă vorbește despre domnul Strungaru că era unul dintre cei care era miezul acestui trafic de persoane, inclusiv de la Dincă. Adică lua fete și le introducea în rețele de prostituție, inclusiv de la Dincă”, a precizat Alexandru Cumpănașu la România TV. 

Martorul a intrat în direct la România TV și a făcut declarații despre Bebe Strungaru.

”Dovezi aș putea să vă dau și să vă mai aduc încă o fată care să vă spună despre chestile astea. În 2014 atunci când a fost atunci curățarea aia la noi în oraș cu DIICOT eu eram acasă la o prietenă și m-au luat și pe mine la DIICOT unde am aflat de Bebe Strungaru, Sebastian Sandu, cum îl cheamă, că avea preferințe doar la fete de până în 18 ani, le ducea acasă unde stă el în Bold. Când soția era plecată la muncă unde lucrează în Craiova, la o fabrică de confecții sau ceva de genu, le aducea acasă, până la 16:30 când venea ea acasă. Nu îl cunosc personal pe Gheorghe Dincă, știu că de la el mai lua fete. Așa s-au dat declarațiile atunci”, a precizat martorul în direct la România TV. 

Ancheta de la Caracal se adâncește pe zi ce trece și e departe de a fi terminată. Un posibil complice cu Gheorghe Dincă a ieșit la iveală după ce bunicul Luizei Melencu ar fi recunoscut mai multe înregistrări audio și un număr de telefon care l-ar fi contactat.

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Scandal la România TV cu soția lui Bebe Strungaru, un posibil complice cu Dincă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel