Protocol de colaborare între femeile din UDMR şi PPE

Organizaţia de Femei a UDMR a încheiat, duminică, la Cluj-Napoca, un protocol de colaborare cu Organizaţia de Femei a PPE.

Cele două formaţiuni îşi propun să coopereze pentru consolidarea rolului femeilor în luarea deciziilor la nivel local şi regional şi să promoveze egalitatea de şanse, scrie Mediafax.

Prin protocol, Organizaţia de Femei a PPE acordă sprijin Organizaţiei de Femei a UDMR ca aceasta să facă apel la autorităţile locale din România astfel încât anul viitor să adere la "Carta europeană pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi în viaţa locală”.

Citește și: ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. SONDAJ IRES. Victor Ponta, distanță decisivă față de Klaus Iohannis. Călin Popescu Tăriceanu-Elena Udrea, la egalitate

 
La rândul său, preşedintele Organizaţiei de Femei a UDMR, Biro Rozalia, a declarat că ar dori ca această Cartă europeană pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi în viaţa locală să fie semnată şi aprobată de cât mai multe administraţii locale din România şi să fie promovată la nivel asociaţiilor comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel