Protestatari-Rădulescu (PSD). USR, mesaj pentru Dragnea

proteste USR
proteste USR

USR solicită PSD să se delimiteze de afirmațiile deputatului Cătălin Rădulescu și să-l dea afară din partid.

"Referitor la declarațiile din ultimele zile ale deputatului Cătălin Rădulescu, USR solicită PSD și președintelui acestuia, Liviu Dragnea, să-l demită pe Cătălin Rădulescu pentru că aceste declarații pe care le-aș putea numi de terorism civic, pe care Cătălin Rădulescu a înțeles să le profereze, fac rău nu numai Parlamentului României, fac rău societății noastre în ansamblul ei. (...) O demisie din Parlament așteptăm dacă domnia sa ar da dovadă de onoare și ar fi într-adevăr un lucru remarcabil, asumându-și faptul că o astfel de declarație nu poate fi acceptată de către o societate democratică. Îi cerem PSD-ului delimitarea clară și demiterea din calitate de membru de partid", a spus deputatul USR Dan Barna, la o conferință de presă.

Potrivit lui Barna, este de neconceput ca un deputat să afirme că deține arme militare de asalt pe care nu ar ezita să le folosească drept tunuri de apă.

"Faptul că un deputat ales în Parlamentul României afirmă că deține acasă arme militare de asalt pe care nu ar ezita să le folosească împotriva cetățenilor și faptul că îndeamnă autoritățile să folosească tunurile cu apă ne duce într-o sferă de neconceput pentru o democrație echilibrată. (...) Un astfel de deputat și-a pierdut credibilitatea, și-a pierdut dreptul de a mai reprezenta poporul român, indiferent de ce culoare politică ar fi în spatele poziției sale", a adăugat Barna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel