Protestatara Angi Șerban: Indiferent ai cui suporteri suntem, în realitate...

(foto ilustrativ protest) Angi Serban
(foto ilustrativ protest) Angi Serban

Angi Șerban a transmis un mesaj în prima zi de Paști.

„Mai primiți cu urarea de Paște?

Oricum zic.  

Aș vrea ca în momente din astea de sărbătoare, când suntem mai liniștiți și chiar o leacă mai dispuși să fim mai buni, să reflectăm asupra unor lucruri. Acum că-i Pandemie, cu atât mai mult.

Mi-aș dori să fim mai puțin divizați. Să nu ne mai despartă lucruri de genul: politica, religia, orientarea sexuală, culoarea pielii ș.a. Să fim ok cu faptul că suntem diferiți, ba chiar să îmbrățișăm asta. Cred că ne-am plictisi teribil dacă am fi toți la fel, lumea pe care o știm ar fi cu totul și cu totul altfel, iar eu vreau să trăiesc într-o lume în care suntem cu toții diferiți. Spectacolul ei este extraordinar!

Cât poate să îmi placă o discuție în contradictoriu pe un ton echilibrat, cu argumente, la sfârșitul căreia interlocutorii au bagajul de informații un pic mai bogat și capacitatea să-și dea mâna și să rămână prieteni, chiar dacă nu au căzut de acord!! 

De asemenea aș mai vrea să înțelegem că indiferent ai cui suporteri suntem, în realitate, mai ales noi "plebea", ne avem unii pe ceilalți. Ați văzut câte lucruri fantastice se întâmplă când ne dăm mâna să intervenim pe undeva?! Am salvat vieți împreună! Am învins porniri despotice împreună, pe ici, pe colo am schimbat câte ceva. "Unde's mulți puterea crește" chiar e pe bune! Știți și voi asta!

Iar capra vecinului, fir-ar ea să fie de capră, e și pe la alții, dar la noi la români cred că e cronicizată treaba. Tare urâtă e invidia! Ea face rău fără să aibă un motiv real la bază, ci mai degrabă niște porniri ale ego-ului și niște frustrări acumulate.

Am fi cu toții mai fericiți dacă am reuși să trecem peste propria micime și să ne bucurăm de succesul altora.

Știu, ți se pare greu, dar dacă încerci, ai să vezi că nu e așa greu. Când văd oamenii fericiți că au reușit în vreun domeniu, că au succes în diferite segmente ale vieții, pe mine mă bucură, îmi arată că se poate și mă motivează. Și bravo lor! La mai mare!

Și aș mai vrea să nu ne mai precipităm atât! Să ne bucurăm de viață, să nu mai alergăm ca smintiții după tot felul de lucruri și să ne mai oprim din când în când să admirăm peisajul.

Iar la finalul zilei, când punem capul pe pernă, aș vrea să ne putem spune "hai că am reușit să fiu OM și astăzi"!

Să fiți bine, dragii mei! Să fiți sănătoși, fericiți, ambițioși și să-i dați mai multe șanse dragostei. Ea are multe forme de manifestare.

Paște fericit!

Trecem noi peste necazuri și să nu uitați că împreună suntem cu adevărat o forță în fața căruia răul nu poate să triumfe!”, a transmis Angi Șerban în prima zi de Paști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel