Protest. Jandarmeria, demonstrație. Alex Coita: Au infestat

Vlad Manolache / 20 aug 2018 / 13:23 Salveaza PDF Comentarii
Jandarmeria Română
Descriere foto: Jandarmeria Română

Analistul Alex Coita susține că demonstrația de astăzi a jandarmilor nu este lămuritoare pentru o anumită parte a societății.

Jandarmeria a prezentat astăzi jurnaliștilor muniția de la protest și a făcut demonstrații cu fiecare dispozitiv. Analistul Alex Coita susține că o astfel de acțiune nu ajută pentru a lămuri lucrurile în anumite sfere. 

"Acolo sunt niște nuclee dure"

"Pentru alții nu o să fie nimic lămuritor, nici de o parte nici de alta. Este clar că acolo sunt niște nuclee dure care nu o să fie covinși de nimic. Cred că este util acest exercițiu pentru că la nivel psihologic, să vezi cu ochii tăi cum se folosesc aceste instrumente, este un lucru bun. Faptul că vezi că nu sunt din metal și sunt din cauciuc, se vede că acel tub de gaze nu emană la 10 metri ci doar la doi trei metri, este un lucru util care ajută la devoalarea unor conspirații care au circulat ca gazul lacrimogen, au infestat spațiul public din România. Este un exercițiu bun, de transparență din partea Jandarmeriei. Sper ca toate aceste teorii legate de proveniența gazelor să se temrine odată", a declarat Alex Coita la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22