Protest anti PDL la Timişoara. Tineri reţinuţi, pentru că...au trecut strada în mod nepermis

protest timisoara anti pdl
protest timisoara anti pdl

Sute de timişoreni protestează, vineri dimineaţă, în faţa clădirii unde liderii PDL sunt prezenţi la şedinţa Biroului Permanent al partidului. Nivelul scăzut de trai, tăierea salariilor, problemele legate de ajutoarele de încălzire, sunt subiectele care i-a scos în stradă. În scurt timp, însă, spiritele s-au încins, trei dintre protestatari fiind duşi la Poliţie.

Trei tineri care au încercat să înconjoare clădirea în care are loc întâlnirea de la PDL cu o bandă pe care era scris "Zonă coruptă. Aici sunt banii dvs." au fost urcaţi în maşini de poliţie şi duşi la sediul Poliţiei. Poliţiştii susţin că vor să le verifice actele deoarece au trecut strada în mod nepermis, transmite realitatea.net.

Până în acest moment, nimeni din conducerea PDL nu a coborât în mijlocul protestatarilor. Mai mult, protestatarii au fost la un pas să se încaiere cu forţele de ordine pentru că autobuzele cu care au fost aduşi membrii delegaţiei PDL şi dubele jandarmilor au fost parcate între clădirea unde are loc întâlnirea PDL şi locul de desfăşurare a mitingului, astfel încât, din clădire, mişcarea de protest nu mai era vizibilă

Un alt motiv de nemulţumire pentru protestatari este legat de apariţia pe blocurile din jurul zonei unde se desfăşoară atât mitingul, cât şi întâlnirea PDL, mai multor membri ai trupelor speciale, despre care protestatarii susţin că ar fi lunetişti. Oamenii susţin că prezenţa lor le aminteşte de momentele din decembrie '89.

UPDATE:

Protestatarii şi-au încheiat mitingul, cu toate că aveau autorizaţie până la ora 13.00. Ei au renunţat la protest deoarece delegaţia PDL de la TImişoara urma să aibă o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi au vrut să lase impresia că în TImişoara ar exista tensiuni sociale de antură să-i sperie pe afacerişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel