Protest al sindicaliştilor CFR

[] []

18 aug 2010 / 15:43
Salveaza PDF Comentarii
cfr
cfr

Aproximativ 100 de sindicalişti de la Federaţia Mişcare-Comercial din cadrul CFR au declanşat un protest spontan în faţa Ministerului Transporturilor, nemulţumiţi deSindicaliştii au plecat din faţa Ministerului Transporturilor în jurul orei 14.00, ameninţând că dacă ministrul Radu Berceanu continuă programul de disponibilizare, angajaţii CFR vor opri activitatea.

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Mişcare-Comercial, Viorel Istrate, a declarat, miercuri, la finalul discuţiilor de la Ministerul Transporturilor, că în prezent se analizează programul de şomaj tehnic şi nu li s-a dat nicio cifră privind următoarele disponibilizări, informează Mediafax.

Istrate a mai spus că programul privind concedierile va fi prezentat mai întâi miniştrilor şi apoi înmânat sindicaliştilor.

Membrii federaţiei au avut, miercuri dimineaţă, Consiliu Naţional, întâlnire la care au fost invitaţi şi directorii companiilor CFR, dar şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, aceştia refuzând să participe la discuţii cu sindicaliştii, a declarat vicepreşedintele Federaţiei Mişcare-Comercial, Gheorghe Sultana.

Acesta a precizat că, în urmă cu o săptămână, s-a convenit cu directorii CFR să participe la această întâlnire, dar ministrul Radu Berceanu nu le-ar mai fi dat voie să vină.

Astfel, cele câteva sute de sindicalişti care au participat la Consiliul Naţional s-au adunat la finalul şedinţei în faţa Ministerului Transporturilor, cerându-i ministrului să iasă la discuţii.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24