PROTEST 15 martie. Ștefan Mandachi: Nu mă voi opri!

Loredana Brumă / 15 Martie 2019 / 15:33 Salveaza PDF Comentarii
Ștefan Mandachi
Ștefan Mandachi

Ştefan Mandachi susţine că nu se va opri până când nu se va face autostrada din Moldova.

"Eu nu am trăit niciodată atâta solidaritate între toţi românii, fie că fac parte dintr-un partid politic, fie că sunt doctori sau avocaţi. Avem o şansă unică să restartăm România acum. Am fost pesimist în clip când am spus cum ar fi dacă am fi un milion, cum ar fi daca am fi 5 milioane. Suntem în jur de 13-14 milioane de români, dacă nu mai mult. Românii sunt pentru prima dată uniţi. 

Eu Ştefan Mandachi nu mă voi opri, nu mă voi linişti până când nu voi avea autostradă aici, la Suceava.", a spus Ştefan Mandachi. 

"România vrea autostrăzi #şîeu" este o campanie iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi. Prin mobilizarea unei echipe de 17 oameni, Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi. Ulterior, omul de afaceri a anunţat că, pe 15 martie, începând cu ora 15,00, va întrerupe activitatea timp de 15 minute în întregul lanţ de restaurante pe care îl deţine, în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară. Totodată, el i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri din ţară să-i urmeze exemplul.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27