Înregistrare. Membru #Rezist despre finanțarea și organizarea protestelor din 10 august

Luju.ro publică o înregistrare cu un protestatar care face dezvăluiri despre finanțările pentru protestul din 10 august, dar și despre cum s-a organizat întreaga mișcare de agitare a spiritelor. AUDIO

Un fost membru #Rezist, care are momentan identitatea protejată, face dezvăluiri cu privire la modul în care s-a organizat protestul din 10 august, din Piața Victoriei, începând de la resursele financiare care au fost puse la dispoziție pentru organizatori și până la modul în care au fost puse la cale mișcările violente.

“Ca fost membru al grupului #REZIST am participat la mai multe intalniri in care se organizau proteste impotriva actualei guvernari. Pentru organizarea mitingului din 10 august s-a discutat in primul rand de emotia care trebuie sa o straneasca.", susține fostul protestatar pentru Luju.ro.

"De acolo sa provoace Jandarmeria"

"Cristian Dide a vrut pentru protestul din 10 august sa creeze emotie prin miscari violente. El a dorit ca instigatorii, diferit de februarie 2017 sa nu mai stea in primul rand, ci sa stea in spate, in randul 7 – 10. Si de acolo sa provoace Jandarmeria, stiind altfel ca acestia nu au cum sa extraga grupul violent si ca vor folosi gaze si alte materiale... In 10 august s-au folosit grupuri de 5 – 8 persoane, organizati foarte bine, dispersati in toata piata, care la un anumit semnal care se dadea de pe platforma auto montata in Piata Victoriei, incepeau sa arunce in jandarmi, nu simultan, dorindu-se in acest mod crearea de brese in cordonul de jandarmi", a mai spus persoana intervioevată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel