ProRomânia, atac devastator la Orban: PNL de ce ne minți, Ludovic nu are dinți!


Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminică, la Râmnicu Vâlcea că PNL caută parteneri politici pentru declanșarea anticipatelor, dar nu are garanții că acest demers va reuși. L-am întrebat pe unul dintre liderii ProRomânia, Ion Mocioalcă, dacă partidul său a avut discuții cu premierul  și dacă susține demersul.

”Am citit știrea despre căutările premierului pe DCNews, ne-a răspuns Ion Mocioalcă. Nu am înțeles unde și-a căutat parteneri politici. Poate a căutat  pe OLX, deci e normal să nu găsească. Cu noi, la partid sau în Parlament, nu a avut negocieri, pentru că dacă purta discuții serioase pe această temă ar fi aflat că ProRomânia susține cu tărie organizarea alegerilor anticipate simultan cu alegerile locale. Majoritatea care l-a adus la putere, votând un guvern ”provizoriu” care să organizeze anticipatele, nu s-a schimbat. Ea există și așteaptă ca dl Orban să își îndeplinească angajamentul și să declanșeze proceduri pentru anticipate, așa cum a promis când ne-a obținut  votul. Din păcate, nimic nu se vrea mai veșnic decât provizoratul. Cred că dlui Orban a început să-i placă să meargă cu coloana oficială, să-i placă cum arată la televizor dând indicații din capul mesei, la Victoria, nu prea mai vrea să se dea dus. Iar PNL e prea ocupat cu numirea clientelei în funcții ca să mai aibă timp de strategii, de proceduri pentru anticipate”, a spus Ion Mocioalcă.

Este pregătit ProRomânia pentru anticipate?


”Desigur, la întâlnirile conducerii centrale cu organizațiile județene am stabilit ferm că până la 31 ianuarie vom avea echipe pregătite pentru locale la toate nivelurile. Vom fi primul partid care încheie precampania și este gata pentru confruntarea electorală. Chiar dacă dl Orban încearcă să tragă de timp, chiar dacă încearcă să dea țeapă alegătorilor săi și partidelor cărora le-a promis anticipate, nu va rezista mult nefăcând nimic sau, dimpotrivă, făcând greșeli imense la guvernare. Nu pleacă demn, așa cum a promis, la anticipate, va pleca la pensie, sau se va întoarce la biroul  de avocatură de unde își lua salariul. Ca premier nu va rezista. Nu poți să o duci dintr-o minciună în alta: se mai fac alegătorii tăi că nu văd, se mai uită în altă parte, dar până la urmă sunt oameni inteligenți, de bun simț și nu vor accepta la nesfârșit explicațiile și scuzele propagandei, vor vrea rezultate. La fel și în Parlament. Orban se plânge că nu are majoritate, că nu a strâns minimum 50 la sută, dar nu a venit cu niciun proiect, nu are niciun plan pentru a realiza obiectivul guvernării sale de tranziție: alegerile anticipate. Începe să se vadă că premierul care tot vorbește despre anticipate nu le va face, așa cum câinele care latră nu va mușca. PNL de ce ne minți, Ludovic nu are dinți? Asta ca să înțeleagă și poetul de Facebook, Florin Roman”, a încheiat ironic Ion Mocioalcă.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel