Profeție sumbră a liderului PC: Antonescu, debarcat din PNL

constantin antonescu dc
constantin antonescu dc

Președintele Partidului Conservator, vicepremierul Daniel Constantin, crede că PNL nu va atinge scorul de 20% la alegerile europarlamentare din 25 mai, iar dacă liberalul Crin Antonescu nu va demisiona, așa cum a promis, probabil că va fi debarcat de nemulțumiții din Partidul Național Liberal.

Noua atitudine a lui Crin Antonescu adoptată după ruperea USL, a creat un "freamăt" intens în PNL, a declarat Constantin, luni seară, la emisiunea "Subiectiv", difuzată de Antena 3. 

Întrebat dacă liderul PNL va fi debarcat, Daniel Constantin a răspuns că dacă "dacă până la 1 iunie Crin Antonescu nu-și revizuiește atitudinea, sunt mari șanse să se facă Congres în PNL" pentru îndepărtarea lui.

"Crin Antonescu știe că a pierdut totul: nu va obține 20% la alegerile de duminică și nu va rămâne la conducerea PNL", a adăugat vicepremierul.

Crin Antonescu a reiterat cu diferite ocazii că va demisiona din fruntea PNL dacă partidul nu ia cel puțin 20% la alegerile din 25 mai.

Președintele PC crede că prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, nu are suficientă vechime și autoritate în PNL pentru a se bucura de o largă libertate de decizie.

"PNL, dacă va dori, se va întoarce (în USL - n.r) cu sau fără voința lui Iohannis", a arătat Daniel Constantin.

Citește și: Antonescu anunță o lovitură în plex pentru PC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel