Procurorul din dosarul voturilor pentru Sectorul 1, declarații la KanalD. Elena Cristian: O PREMIERĂ. Dezvăluiri foarte importante din dosar

Pexels
Pexels

Elena Cristian, redactor șef DC Business, consideră că procurorul din dosarul voturilor pentru Primăria Sectorului 1 ar putea fi sub presiune, acest fapt reieșind în urma declarațiilor făcute într-o emisiune televizată. 

Elena Cristian a dezbătut în cadrul emisiunii moderate de Lili Ruse, la România TV, declarațiile făcute de procurorul de caz din dosarul voturilor pentru Primăria Sectorului 1. 

”Cred că este o premieră, am discutat cu jurnaliștii de pe justiție în ultimele ore și mi-au spus că nu au mai fost cazuri sau cel puțin nu își amintesc de cazuri în care, într-o anchetă în curs, procurorul să iasă oficial, la o emisiune TV, nu pe surse, nu pe informații date jurnaliștilor, nu aruncate așa în spațiul public, să iasă oficial, să dea informații din acea anchetă și să spună, cel puțin așa am înțeles, că acolo este o fraudă. Acum vom vedea în perioada următoare declarațiile integrale.

Eu știu sigur să sunt și alte declarații, urmează să aflăm și alte informații, dezvăluiri foarte importante din acest dosar. Din punctul meu de vedere, cred că este undeva o presiune. De ce ar ieși un procuror să spună toate aceste lucruri publice dacă lucrurile sunt pe făgașul normal? Începând de astăzi, domnul procuror a plecat în concediu pentru 30 de zile. Ieși într-un interviu televizat, faci toate aceste declarații extrem de grave, pleci 30 de zile și nu pot să nu mă întreb, oameni buni, voturile alea la Sectorul 1 s-au numărat într-o noapte, de ce ne trebuie 7 luni- sau câte au trecut- să le renumărăm, de ce nu se închide odată acest dosar?”, a comentat Elena Cristian pe marginea subiectului voturilor de la Primăria Sectorului 1.

Declarații ale procurorului la TV 

"S-au încălcat nişte dispoziţii, pentru că intrarea în acea sală (n.r. cu sacii de voturi) trebuia făcută în anumite condiţii. Ceea ce au votat cetățenii nu a fost consemnat și cine se face vinovat să fie tras la răspundere", a spus procurorul Sorin Iasinovschi, într-un interviu pentru Denise Rifai, la Kanal D.

"Până astăzi, când vorbim, există fraudă?", l-a întrebat prezentatoarea TV. "La nivelul secțiilor, există", a răspuns procurorul. Din informațiile noastre, această a doua parte nu ar avea legătură cu primul răspuns, fiind un promo al emisiunii. 

Vezi și: Dosar alegeri Sectorul 1. Procurorul dă informații la TV, Ciuvică îi dă dreptate lui Mircescu (USR): Să fie lăsat să termine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel