Prinţul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, internat. Urmează să fie operat

Prinţul Philip, soţul în vârstă de 96 de ani al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost internat marţi într-o clinică din Londra, unde va suporta o operaţie la şold ce va avea loc miercuri, au anunţat reprezentanţii Palatului Buckingham, citaţi de Reuters şi AFP.

"Alteţa Sa Regală Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază, pentru o intervenţie chirurgicală la şold, ce era deja planificată şi care va avea loc mâine", a anunţat marţi o purtătoare de cuvânt de la Palatul Buckingham.

Prinţul Philip, care deţine titlul de duce de Edinburgh, s-a retras oficial din viaţa publică în august 2017, deşi a spus că va continua să participe la anumite evenimente.

În iunie 2017, prinţul Philip a fost spitalizat preventiv pentru două zile într-o clinică din Londra, unde a primit tratament contra unei infecţii. În acelaşi an, soţul reginei Elisabeta a II-a şi-a anulat participarea la un alt eveniment, în luna martie, din cauza sănătăţii sale precare, potrivit unor articole apărute în presa britanică.

De asemenea, prinţul Philip nu a participat la o ceremonie anuală la care a fost prezentă regina Elisabeta a II-a săptămâna trecută, joi, din cauza unei probleme medicale la şold, a dezvăluit o sursă din anturajul casei regale a Marii Britanii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel