Prințul Andrew va apărea în fața unui juriu în procesul din SUA

Sursă foto: Facebook - The Duke of York
Sursă foto: Facebook - The Duke of York

Avocații prințului Andrew cer justiției din SUA un proces cu juriu. 

Avocații prințului Andrew au scris unui judecător american pentru a cere un proces cu juriu în procesul civil intentat de una dintre victimele lui Jeffrey Epstein, abuzată de membrul familiei regale. Aceasta l-a acuzat pe Ducele de York de agresiune sexuală, scrie BBC

Virginia Giuffre, în vârstă de 38 de ani, susține că a fost agresată sexual în adolescență, în una din casele lui Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell. Ducele de York a negat în mod constant toate acuzațiile împotriva lui.

Ducele de York neagă acuzațiile

În actele instanței, echipa sa juridică a prezentat mai multe motive pentru care consideră că dosarul ar trebui respins. Aceștia susțin că Giuffre nu are niciun temei legal pentru a intenta cazul, deoarece este rezidentă permanentă a Australiei.

Avocații se referă, de asemenea, la un acord de înțelegere din 2009 între Giuffre și Jeffrey Epstein, un apropiat al prințului Andrew. Epstein, un infractor sexual condamnat, s-a sinucis în închisoare în 2019, în timp ce aștepta propriul proces pentru trafic de minori. Maxwell, o personalitate a înaltei societăți britanice, a fost găsită vinovată luna trecută pentru racolarea fetelor minore pentru ringul de prostituție al lui Epstein. 

Giuffre îl dă în judecată pe fiul Reginei pentru că ar fi agresat-o sexual când se aflau în Londra, New York și Insulele Virgine când era adolescentă. Ea solicită despăgubiri nespecificate, dar există speculații că suma ar putea fi de milioane de dolari.

Scandal între frați

Certurile din Familia Regală britanică sunt ceva obișnuit de ani de zile, dinainte de cele declanșate de Harry și Meghan. Cu mulți ani în urmă, Prințul Charles și fratele său mai mic, Prințul Andrew, care nu au o relație foarte apropiată, au fost protagoniștii unui conflict inedit. 

Relația dintre prințul Charles și prințul Andrew nu a fost niciodată una extraordinar de apropiată și, de-a lungul timpului au avut mai multe conflicte iscate din cauza unor lucruri mai mult sau mai puțin importante.

Una dintre cele mai amuzante certuri dintre ei a fost însă în anul 1999, în preajma Crăciunului, la reședința de la Sandringham. Atunci, Andrew, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a refuzat să-și scoată articolele de toaletă dintr-o baie destinată prințului Charles, care avea atunci vârsta de 51 de ani. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel