Primele doze de vaccin anti-Covid, în România. Bode: Primul pas prin care treptat ne vom reîntoarce la o viață normală

 Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

"Moment istoric în lupta împotriva Coronavirusului: Primele zece mii de doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în țară prin Vama Nădlac", transmite Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne. 

"Moment istoric în lupta împotriva Coronavirusului: Primele zece mii de doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în țară prin Vama Nădlac!

Sărbătoarea Crăciunului vine cu o veste extraordinară în lupta pe care o ducem împotriva Coronavirusului. Primele doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în România, transportul acestora fiind asigurat cu o utilitară frigorifică - însoțită de mașini de poliție. Vaccinul este produs de Pfizer din Belgia și a ajuns aproape concomitent în toate țările UE, marcând unitatea și egalitatea acestora în lupta cu pandemia. Și în România vaccinarea va începe duminică, 27 decembrie, proces ce va avea loc concomitent în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Acest prin lot 'simbolic' de doar zece mii de doze de vaccin va fi folosit pentru imunizarea medicilor și personalului de terapie intensivă din spitalele Covid. Am convingerea că acesta este primul pas prin care treptat ne vom reîntoarce la o viață normală. Sper din tot sufletul ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.Până atunci însă recomand prudență, atenție și bineînțeles respectarea strictă a măsurilor de prevenire și protecție", a scris Lucian Bode pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel