Primarul liberal din Aiud, aflat la al patrulea mandat, nu va mai candida

Primarul municipiului Aiud, liberalul Mihai Horaţiu Josan, aflat la al patrulea mandat, din care al treilea consecutiv, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu va mai candida pentru această funcţie.

Mihai Horaţiu Josan precizează că îşi doreşte să devină deputat. "Am considerat că patru mandate de primar şi două de consilier, asta însemnând 24 de ani de administraţie publică locală, au fost suficiente ca experienţă şi doresc să candidez, deja mi-am depus candidatura, pentru o funcţie de parlamentar, respectiv pentru deputat, urmând să văd dacă e posibil sau nu acest lucru", a declarat Mihai Horaţiu Josan.

Până atunci însă, Josan a menţionat că îşi va depune candidatura şi pentru un mandat de consilier judeţean. Aflat la al treilea mandat consecutiv de primar, Mihai Horaţiu Josan a mai fost primar şi în perioada 1996-2000, pe atunci ca membru al PNŢCD. PNL are înscrişi în cursa internă pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Aiud doi reprezentanţi ai fostului PNL şi doi ai fostului PD-L, printre aceştia aflându-se purtătorul de cuvânt al Primăriei, Alin Florea, şi fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea, a mai menţionat Josan, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel