Primarul din Costeşti, Iași, condamnat la închisoare pentru conducerea unui autoturism fără permis

ioan_ipate
ioan_ipate

Primarul comunei Costeşti, Ioan Ipate, se află în arestul poliţiei, a declarat vineri presei subinspectorul Gabriela Petrila, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi. Acesta a fost condamnat la trei ai de închisoare cu executare deoarece a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără permis de conducere.

"Există o decizie definitivă de condamnare la trei ani de închisoare pe numele acestuia. Momentan se află în arestul poliţiei şi urmează să fie dus la penitenciar", a precizat Gabriela Petrilă.

Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au menţinut decizia colegilor de la Judecătoria Iaşi care l-au condamnat la trei de închisoare cu executare. "Ioan Ipate, primarul comunei Costeşti, a fost trimis în judecată în octombrie 2010 pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumuri publice, după ce a fost depistat în trafic fără permis", a afirmat Aurel Dublea, judecător la Curtea de Apel Iaşi.

El a precizat că s-a decis punerea în executare a condamnării după ce în 2008, Ioan Ipate  a mai avut încă o condamnare cu suspendare, de doi ani și jumătate, tot pentru nereguli în trafic, atunci el producând un accident în care victima a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel