Pricipesa Margareta: Încoronarea prinţului Charles în România, o glumă

Printesa Margareta si Principele Charles
Printesa Margareta si Principele Charles

Principesa Margareta a declarat că posibilitatea ca Prinţul Charles să vină pe tronul României este o "glumă". Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii 3x3, moderată de Stelian Tănase, la Realitatea TV.

Pe de altă parte, referindu-se la raportarea românilor faţă de familia regală, Principesa a povestit că, în ultima perioadă, simte o încredere tot mai mare acordată monarhiei, dar şi curiozitate. "Simt că oamenii vor să fie o echipă cu noi", a adăugat Margareta.

Ea a fost întrebată cum ar fi o femeie "pe tronul de la Bucureşti". "Ca la Londra...", a comentat Principesa. "O să fie un lucru foarte bun, dar depinde şi de poporul român, nu numai de elitele sau de voinţa politică. Trebuie ca oamenii să simtă acest lucru, dar sunt multe femei-monarh şi a mers bine. E mai important să vedem că nu este persoană, este o instituţie, este un mod de a fi, e mai important decât eu sau altcineva", a adăugat Margareta.

Principele Radu a susţinut, la rândul său, că partea societăţii care ar trebui să fie gata pentru o eventuală revenire a monarhiei ar fi elitele, însă acestea nu par a fi pregătite pentru o schimbare de sistem politic şi constituţional.

Citește și:

Prințul Charles al Marii Britanii, Rege al României – o ipoteză tot mai vehiculată

Daily Mail: “Va fi oare prinţul Charles încoronat rege al României?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel