Preot din Călărași, amorezat de o fată de 14 ani. „Ne-am tot privit așa prin biserică...”

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un preot din Curcani, județul Călărași, a fost acuzat că a avut un comportament indecent cu o minoră de 14 ani în timpul sfintei spovedanii.

Potrivit Digi 24, preotul a fost înregistrat cum și-a declarat dragostea pentru o copilă care la rândul său i-a povestit mamei întreaga întâmplare. În sat, oamenii susțin că bărbatul a fost indecent cu fetița încă de când aceasta avea 12 ani.

Conversația dintre preot și fată, la spovedanie

„Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa... Nu știu cum să-ți zic... O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui... Poate ai auzit și tu!”, se aude pe înregistrare.

„Bine, tu ești copil, dar... na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu... ochii... Și... acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis”, i-a mai zis acesta copilei, care s-a eschivat și nu a dorit să-i răspundă la avansuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel