Premierul Boris Johnson şi soţia sa, Carrie, aşteaptă al doilea copil

Boris Johnson. Foto: Facebook, arhivă
Boris Johnson. Foto: Facebook, arhivă

Premierul britanic Boris Johnson și soția sa, Carrie, vor deveni din nou părinți.

Premierul britanic Boris Johnson şi soţia sa Carrie aşteaptă un al doilea copil, a informat sâmbătă presa britanică, transmite Reuters. Primul lor copil, Wilfred, s-a născut în aprilie anul trecut. Carrie, în vârstă de 33 de ani, urmează să nască în decembrie. 

Ziarele britanice au scris despre faptul că, într-o postare pe Instagram, Carrie le-a comunicat prietenilor că se simte 'incredibil de binecuvântată' să fie din nou însărcinată.

Ea a mai spus că a suferit un avort spontan la începutul anului.

'Problemele de fertilitate pot fi cu adevărat dificile pentru multe persoane, mai ales atunci când pe platforme precum Instagram poate părea că totul merge întotdeauna bine', a spus ea. 'M-am simţit reconfortată să aflu de la alţi oameni care au suferit astfel de pierderi, aşa că sper că împărtăşind acest lucru pot să îi ajut pe alţii, măcar câtuşi de puţin'.

Cuplul s-a căsătorit în luna mai a acestui an.

Premierul britanic, în vârstă de 57 de ani, a mai fost căsătorit de două ori şi refuză să spună câţi copii are. Cu cea de-a doua soţie, avocata Marina Wheeler, Boris Johnson a avut patru copii, transmite Agerpres.

Boris Johnson, GAFA care l-a făcut pe Prințul Charles să râdă în hohote la un eveniment solemn

Aflat la un eveniment solemn, premierul Boris Johnson s-a luptat să deschidă o umbrelă, spre amuzamentul celor prezenți. Când a vrut să fie un cavaler,  oferind umbrela unei doamne, aceasta i-a dat iar de furcă, închizându-se. Asta după ”victoria” de a reuși să o deschidă. A deschis-o iar, cu mai multă ușurință (obișnuința), dar vântul i-a dat-o peste cap în secunda următoare. Lângă Boris Johnson era chiar prințul Charles care, asemenea celor prezenți, nu și-a putut stăpâni hohotele de râs. 

Premierul și prințul, împreună cu celelalte persoane prezente, se aflau la o slujbă de pomenire a sacrificiului ofițerilor de poliție care au murit la datorie.

Însăși prezența premierului britanic, după cum s-a văzut la nivel internațional, este una simpatică. El a fost în tot felul de ipostaze care de care mai amuzante, asumându-și stângăcia de fiecare dată. Boris Johnson, la nivel relațional, pare mai degrabă un copil mare pus pe șotii, dacă ne uităm la felul în care stă pe scaun (relaxat, ușor cocoșat), dar și la părul blond tuns într-un mod atipic. (Vezi VIDEO aici.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel