Klaus Iohannis, la locul tragediei din Club Colectiv: Este de neimaginat

Președintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă la Clubul Colectiv pentru a vedea locul în care s-a produs tragedia ce a dus la moartea a 27 de persoane și rănirea a altor aproximativ 150, unde a declarat că este "de neimaginat că în acel spațiu au putut să fie atâția oameni la un concert".

"Am ținut să văd locul în care s-a petrecut tragedia de aseară și am ținut să las aici un buchet de flori și o lumânare. Dumnezeu să îi ierte pe cei decedați, iar celor care au scăpat, le doresc sănătate și să aibă noroc, să scape repede și bine. Familiilor îndurerate, sincere condoleanțe.(...)

Citește și: INCENDIU la CLUB COLECTIV. Teoria conspirației care circulă pe net

Am vrut să văd locul în care s-a etrecut tragedia: este incredibil, un spațiu total impropriu. Am discutat cu cei de față și este posibil poate chiar să avem imagini pentru public. Este de neimaginat că în acel spațiu au putut să fie atâția oameni la un concert si să se întâmple într-un timp atât de scurt o tragedie pentru că au fost ignorate norme simple", a acuzat președintele Iohannis.

De asemenea, șeful statului a precizat că Guvernul va decreta doliu național în memoria victimelor și a solicitat câteva momente de reculegere: "Cred că este un moment potrivit să păstrăm câteva secunde de liniște pentru cei care au decedat". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel