INCENDIU la CLUB COLECTIV. Teoria conspirației care circulă pe net

INCENDIU la CLUB COLECTIV. După tragedia de la clubul Colectiv din Sectorul 4 internauții au încercat să găsească o explicație pentru incendiu.

Deși cei mai mulți sunt de acord că este vorba de o eroare umană la care se adaugă, probabil, mai multe nereguli ale clubului, o teorie a conspirației a devenit virală.

Unii oameni sunt de părere că este vorba de mânia lui Dumnezeu pentru că românii sărbătoresc Halloween-ul.

"Eu sunt de părere că ceea ce s-a întâmplat în club Colectiv nu a fost un accident sincer. În timp ce s-a întâmplat catastrofa rula melodia "Ziua în care vom muri", este al 666-lea Halloween, iar trupa rock se numea "Goodbye". Pe lângă asta am înțeles că din cauza lor s-a întâmplat, nu cred că a fost vorba de prostie când au dat cu artificii în interior, atâta timp cât nu ai dungi roșii pe buletin și ești sănătos mental, nu poți fi atât de inconștient. Pe lângă asta s-a mai discutat pe o tema legata de Halloween, că este o sărbătoare satanică pe care noi am împrumutat-o, de aici si dezastrul că sărbătorim anumite tradiții care nu sunt în calendar", este textul distribuit masiv pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel