Urmărește emisiunea live


Președintele ALDE Sector 4 reacție după anunțul demisiilor în bloc

 Preşedintele ALDE Sector 4, Adrian Chiotan, a afirmat miercuri că demisia din partid a Letiţiei Stoian, fost copreşedinte al filialei, este "singulară" şi nu afectează "sub nicio formă" activitatea organizaţiei, deoarece implicarea ei a fost "aproape inexistentă". 

"Acţiunea Letiţiei Stoian este singulară şi nu afectează sub nicio formă activitatea ALDE Sector 4, deoarece implicarea dumneaei în cadrul filialei a fost aproape inexistentă. Disperarea echipei 'Constantin' de a genera ştiri false, îi determină pe membrii acesteia să piardă contactul cu realitatea. Fostul preşedinte al PC ar trebui să ştie şi să o informeze pe adepta sa de la Sectorul 4 că la data fuziunii celor două partide, PLR şi PC, toţi membrii filialei Sector 4 ai partidului pe care îl conducea s-au evaporat alături de faimosul primar Cristian Popescu-Piedone. Nici atunci, iar cu atât mai puţin acum, membrii fostului PC nu l-au urmat pe Constantin. Este doar o dorinţă neîmplinită a acestuia în speranţa că va deveni, într-o zi, un mare om politic", a declarat Chiotan.  

Potrivit acestuia, "echipa 'Daniel Constantin' încearcă în mod disperat să îşi mărească rândurile în mod artificial prin tot felul de minciuni". 

"În scurt timp, dacă vor urma aceeaşi direcţie, proiectul lui Constantin va ajunge să numere mai mulţi membri 'virtuali' decât toată populaţia României", a adăugat Chiotan. 

El a menţionat că "în baza de date a ALDE Sector 4 figurează un număr de 418 membri". 

"Daniel Constantin dovedeşte că are noi 'calităţi', pe lângă cele de şantaj şi oportunism. Acesta pune bazele unei viitoare construcţii politice pe baza minciunilor şi a dezinformării făcută prin intermediul acoliţilor săi. Azi am aflat cu stupoare, în urma unei declaraţii a doamnei Letiţia Stoian, că în organizaţia ALDE Sector 4, al cărui preşedinte sunt, există peste 200 de persoane care provin din fostul Partid Conservator şi care ar fi decis să plece. Doamna Stoian probabil că trăieşte încă în trecut, mai exact înaintea înfiinţării ALDE. Pentru o corectă informare a opiniei publice, dar şi a Letiţiei Stoian, precizez că în baza de date a ALDE Sector 4 figurează un număr de 418 membri, din care nici măcar unul nu provine din fostul Partid Conservator. Afirmaţiile sale nu sunt altceva decât aberaţii, care nu au vreo legătură cu realitatea", a mai Chiotan, citat în comunicat. 

Fostul copreşedinte ALDE Sector 4 Letiţia Stoian a anunţat miercuri demisia în bloc din partid a membrilor organizaţiei, pentru a se alătura deputatului independent Daniel Constantin în noul său proiect politic.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel