Povestea tragică a unui cerșetor care a murit de frig în Milano. Avea peste 100.000 de euro în cont

Povestea tragică a unui cerșetor care a murit de frig în Milano. Avea peste 100.000 de euro în cont  /  Sursă foto: Pixbay
Povestea tragică a unui cerșetor care a murit de frig în Milano. Avea peste 100.000 de euro în cont / Sursă foto: Pixbay

Un om al străzii a murit de frig pe o stradă din Milano, iar anchetatorii au fost uluiți când i-au aflat povestea.

Bărbatul avea peste 100.000 de euro în cont, 19.000 de euro în acțiuni și încasa lunar o pensie de 750 de euro din Germania, potrivit Il Messaggero. De asemenea, bărbatul mai deținea o casă în Calabria, dar și două camionete pentru care avea plătite asigurările la zi.

În ciuda faptului că avea proprietăți, economii și un venit constant care i-ar fi asigurat o viață foarte bună, Umberto Quintino Diaco a ales să trăiască pe străzile din Milano. El a fost găsit mort de frig, într-un adăpost improvizat făcut din cartoane la stația Porta Garibaldi din Milano. Polițiștii i-au găsit în buzunar 1.235 de euro.

Anchetatorii i-au contactat familia și au aflat că Umberto Quintino Diaco, 75 de ani, a ales să fie o fantomă pentru ai lui. S-a născut la 5 mai 1945 în Paludi și la 17 ani a plecat de acasă și nu a mai dat niciodată vreun semn de viață. Sora lui, Chiarina, a spus: „L-am căutat... Nu a vrut să fie găsit”.

Serviciile sociale din Milano au vrut în nenumărate rânduri să-l ia de pe străzi și să-i ofere un adăpost, însă bărbatul a refuzat și a cerut doar o cutie poștală, cutie în care au fost găsite toate documentele proprietăților și extrasele de cont de la bancă, informează Publika.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel