Porter Ballard, americanul care a ridicat publicul în picioare la Românii au Talent. Andi: Sper că e limpede că avem un mare atlet în fața noastră

Porter
Porter

Porter Ballard, triplu campion mondial la săritul corzii, a ridicat publicul în picioare la Românii au Talent. 

Porter Ballard este un tânăr în vârstă de 21 de ani din Rexburg, Idaho, SUA. El sare coarda încă de când avea 8 ani, iar când a venit în țara noastră, a exersat pe trotuarele din București. 

În cadrul emisiunii, Porter a dezvăluit că este triplu campion mondial la săritul corzii. 

„Acum sunt student. În paralel, sar coarda, dau spectacole și concurez. Am fost la șase turnee mondiale și sunt triplu campion mondial.", a spus Porter Ballard. 

Întrebat de unde a plecat pasiunea lui, el a dezvăluit că este un om care se plictisește repede. Când vine vorba de săritul corzii, el inventează noi trucuri împreună cu prietenii, fapt care nu îi permite să se plictisească. 

„Sincer, mă plictisesc făcând același lucru iar și iar. Asta îmi place la săritul corzii, sunt mii de trucuri. Eu inventez unele, prietenii mei inventează altele. Și evoluează. De asta îmi place mult.”, a spus tânărul. 

 

Porter Ballard a ridicat publicul în picioare și a uimit juriul

Americanul a primit patru de „Da” și va merge în etapa următoare la Românii au Talent. 

„Porter, ai auzit vreodată de „elasticul”? În generația noastră erau două jocuri care defineau cei mai tari băieți sau cele mai tari fete de pe stradă: elasticul și coarda. Dacă ai fi trăit atunci când eram noi puști, erai un zeu. Nu spun că acum nu ești foarte bun, dar atunci erai prietenul tuturor fetelor de pe stradă.”, a spus Dragoș Bucur.  

„Nu știu de ce am impresia că și acum este prietenul tuturor fetelor.”, a spus Andra râzând. 

„Eu sper că e limpede pentru toată lumea că avem un mare atlet în fața noastră. De abia aștept să te văd în etapa următoare în care mergi cu patru de „Da”!”, a spus Andi Moisescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel