Pora o întrerupe pe Camelia Bogdan după afirmații halucinante

Camelia Bogdan a făcut afirmații halucinante în cadrul dezbaterii cu tema „Legile justiției. Statul de drept în pericol”, iar moderatoarea Andreea Pora s-a văzut nevoită să o întrerupă.

”Eu în calitate de expert al Uniunii Europene în materia combaterii intereselor financiare am fost exclusă din magistratură.  

În fruntea Inspecției Judiciare avem pe cineva care nu și-a declarat apartenența la masonerie. A săvârșit această infracțiune de fals în interese. Este pentru prima dată când într-o cercetare disciplinară se acceptă ca alături de Inspecția Judiciară să participe persoane condamnate de respectivul judecător, în cazul meu este vorba de Fundația FACIAS a domnului Dan Voiculescu. Acești jurnaliști, în prezent o șantajează pe vicepreședintele ÎCCJ, Gabriela Bocasiu, cu faptele presupus a fi săvârșite de către soțul domniei sale, în privința căruia se spune că spăla bani pentru domnul Gabriel Rădulescu. Nu mi-ar fi atras temeri aceste suspiciuni dacă nu eram publicate pe portalul LUJU”, a spus Camelia Bogdan.

Aceasta a fost întreruptă de către Andreea Pora, care i-a atras atenția că deviază de la tema discuției.

Judecătoarea a continuat: ”dacă aceste suspiciuni ar fi fost înregistrate în timp util, dacă un magistrat nu ar fi nevoit să meargă până la capăt în cercetările sale disciplinare și atunci când formulează cu bună știință demersuri penale și plângeri penale, are sentimentul că aceste apărări sunt realizate, eu din punct de vedere al unui justițiabil, consider că activitatea organelor de urmărire penală, activitatea inspectorilor judicari mi-ar fi potențat în statul de drept. ”

[citeste si]

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel