Ponta: Preda vorbeşte ca Lenin din Elveţia, nu-l bagă nimeni în seamă

ponta
ponta

Victor Ponta a afirmat joi că, în cadrul dezbaterii de la Bruxelles pe tema derapajelor democratice din România, Cristian Preda a fost singurul europarlamentar PDL care a avut o atitudine europeană, însă "din păcate" PDL nu-l "bagă prea tare în seamă".

"Domnul Cristian Preda realmente a fost singurul europarlamentar PDL care a avut o atitudine europeană şi raţională, faţă de ceilalţi care au avut atitudini patologice. Dar domnul Preda vorbeşte de la Bruxelles cum vorbea Lenin din Elveţia. Nu se întâmplă nimic din ce spune domnul Preda, e frumos ce a spus, dar din păcate propriul său partid nu cred că-l bagă foarte tare în seamă", a declarat Ponta.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a susţinut marţi, în cadrul unei dezbateri la Bruxelles, că în acest moment, în România, există riscul ca, pe fondul rupturii politice, să se ridice un partid anti-sistem, care poate fi stopat printr-o "alianţă inteligentă" dintre putere şi opoziţie.

Europarlamentarul PDL a atras atenţia că "există pericolul ca de actuala stare de spirit din ţară să profite nu partidele cu o cultură democratică, ci partidele anti-sistem, partidele radicale, care vor fi o povară şi pentru cei care sunt astăzi în majoritate şi pentru cei care sunt astăzi în opoziţie". "Repetarea scenariului România 2000, cu o forţă politică anti-sistem care să aibă o cincime din voturi va fi o dramă pentru noi toţi", a avertizat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel