Ponta, nou partid. Constantin: Este un câştig foarte mare

Victor Ponta este un câştig foarte mare pentru coaliţie şi, totodată, este un câştig foarte mare dacă Liviu Dragnea îl ţine aproape, a spus vicepremierul Daniel Constantin.

El a spus că se sfătuieşte cu Victor Ponta de câte ori are posibilitatea, pentru că îi este un bun prieten, adăugând că nu a discutat cu acesta despre formarea unui noi partid.

"Victor Ponta este un bun prieten. Dincolo de asta, este un om politic pe care l-am apreciat şi cred că mai are foarte multe lucruri de spus în politica românească. M-am văzut cu Victor Ponta şi astăzi, şi ieri. Mă văd ori de câte ori este în Bucureşti, ori de câte ori are timp, ori de câte ori îmi permite şi mie activitatea guvernamentală. Nu am discutat despre aşa ceva (formarea unui nou partid - n.r.). Ne sfătuim pe anumite proiecte, dar cred că Victor Ponta este un câştig foarte mare pentru coaliţie, este un câştig foarte mare dacă Liviu Dragnea îl ţine aproape, în PSD.

Nu a existat această discuţie - de a face un nou partid -, deşi sunt oameni, din diverse zone, care au stimulat şi care au încercat să sugereze că poate ar fi mai bine să apară un nou partid. (...) Nu plec din casa în care trăiesc de atâta timp, asta este misiunea mea. Indiferent de ce se întâmplă, cred că noi toţi conştientizăm - şi eu, şi Victor Ponta, şi Liviu Dragnea, şi Călin Popescu-Tăriceanu -, că misiunea noastră, mai presus de ceea ce se întâmplă în partide, este aceea de a aduce România acolo unde trebuie, mai ales într-o perioadă în care are nevoie de unitate la nivel politic - Parlament, Guvern, Preşedinţie', a declarat Constantin la TVR 1, în emisiunea lui Radu Tudor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel