Motiv surprinzător pentru care Ponta îl invidiază pe Voiculescu

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaților alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, că îl invidiază pe președintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

"Au fost oameni mai hotărâţi decât mine de la bun început şi aş dori să le mulţumesc, cum ar fi domnul Dan Voiculescu. Am o mică invidie. Cred că totuşi Băsescu îl urăşte pe Dan Voiculescu mai mult decât pe mine. Aţi văzut, de fiecare dată face referire la «motanul Felix», când vine vorba de mine face referire doar la «pisic». Nu m-a ridicat la nivelul cel mai înalt. Vreau să îi amintesc ce i-am spus mai demult cu pisicul blând care zgârie rău, o să îl doară tot mai rău. O să o doară şi pe doamna cu blugi şi cu pantofii de 1000 de euro", a afirmat, ironic, premierul Ponta, în aplauzele audienței.

El a mai declarat participanților că ține foarte mult ca PSD să fie un aliat pentru PC, partid care merită respect și considerație. "Dincolo de orice alte funcții, dincolo de orice alte interese politice, cred că PC, așa cum este el astăzi, merită respect, merită considerație și din partea unui partid mai mare, cum este PSD, și din partea celor care niciodată nu ar fi obținut paritatea cu noi decât dacă erau aliați cu dumneavoastră, și din partea celor care consideră ca PC este așa, ceva care nu contează. Eu cred că ați dovedit și în urmă cu 2 ani și la parlamentare și la locale că sunteți un partid care contează, care are loc pe scena politică și, din acest punct de vedere, mă angajez în numele PSD că veți avea întodeauna respectul pe care îl meritați și considerația pe care o meritați", a fost mesajul premierului pentru conservatori.

Citește și Cum a reușit PMP să îl sperie pe Ponta

Vezi și Mircea Badea, despre Dan Voiculescu, care face ce trebuie să facă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel