Poliția Giurgiu, cinci rețele de contrabandiști, destructurate

Bogdan Cotigă / 05 iul 2018 / 12:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Poliţiştii giurgiuveni au destructurat un număr de cinci reţele de contrabandişti de ţigări şi au confiscat peste 400.000 de ţigarete în primele şase luni ale anului, se arată într-un comunicat de presă transmis.

În primele şase luni ale acestui an poliţiştii giurgiuveni au destructurat un număr de cinci reţele de contrabandişti de ţigări efectuând 46 de percheziţii domiciliare, inclusiv în judeţul Suceava, în aceste cauze fiind dispuse măsuri preventive pentru 27 de persoane. De asemenea, în cadrul operaţiunilor complexe de destructurare a reţelelor de contrabandişti de ţigări au fost efectuate cinci acţiuni de prindere în flagrant a persoanelor care transportau ţigări de contrabandă, în urma cărora au fost confiscate 376.060 de ţigarete.

Totodată, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, prin activităţile zilnice desfăşurate în stradă au confiscat în cursul anului 2018, peste 40 de mii de ţigarete de la un număr de 26 de distribuitori aceştia fiind cercetaţi în prezent pentru infracţiuni la acest regim. Documentarea activităţii de contrabandă presupune un volum mare de activităţi, având în vedere ramificaţia grupărilor implicate, necesitatea colaborării cu autorităţile din ţările din care provin ţigaretele, aspecte ce se află permanent în atenţia poliţiei giurgiuvene. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26